Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre tjenester

Vi på Bølerlia Tannlegesenter gir deg omsorgsfull tannbehandling basert på dine behov. Våre dyktige tannleger og tannhelsesekretærer holder et meget høyt nivå, og sørger for at behandlingen blir gjennomført raskt og smertefritt. Vårt moderne utstyr er også med på å gjøre behandlingene effektivt, noe som reduserer kostnadene for deg. Vårt hovedfokus er på deg som pasient, og du skal føle deg trygg på alt foregår på dine vilkår. I tillegg samarbeider vi med en dyktige spesialister i alle fagfelt, og kan tilby følgende tjenester:

Klikk deg inn på de ulike temaene for mer informasjon om våre behandlinger. Vi holder til i trivelige og moderne lokaler sentralt på Bøler Senter, med meget gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst med offentlig kommunikasjon. Klikk her for mer informasjon om hvor du finner oss.

Alle våre tannleger innehar den ypperste kompetanse på sine fagfelt, og er medlemmer av Den norske tannlegeforeningen. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 26 31 08 eller send en e-post til post@bolertannlege .

 

Share on Facebook

Logg inn