Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tannkroner og tannbroer på Bøler i Oslo

Om en tann er sterkt skadet, og mye av tannen må fjernes, kan det oppstå vanskeligheter med å tygge og snakke. I tillegg er det mange som vil oppleve det som skjemmende å mangle tenner, og manglende tenner kan føre til svinn i kjevebenet og innsunkne lepper og kinn. Tannkroner og tannbroer sørger for at tannsettets funksjonalitet og estetikk opprettholdes.

Tannkroner

I motsetning til en bro som bruker tennene ved siden til å holdes på plass, står en tannkrone alene. Kronen tilpasses hver enkelt pasient ved at det blir tatt en avstøpning av tannen man skal reparere. Tannkroner kan lages av ulike materialer, men porselenskroner gir oftest det beste resultatet når estetikken er i fokus.

Tannbroer

 Prosessen med å lage og sette inn en tannbro er rask og enkel, og involverer ikke kirurgi. Før selve broen settes inn, må tennene ved siden av slipes ned slik at de kan brukes til å feste broen. Det er viktig at tennene som brukes til forankring er sterke og sunne, og dette er noe tannlegen vil vurdere. Broen vil se naturlig ut og føles likt som dine egne tenner. Ta gjerne kontakt med oss via telefon eller E-post om du har spørsmål angående bro eller krone. Vi er lett tilgjengelig på Bøler Senter.

Share on Facebook

Logg inn