Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Få hvite tenner med tannbleking

Tannbleking er noe som frister for mange, og det finnes dessverre en god del useriøse leverandører av tannblekemidler på markedet. For å være sikker på at tannblekingen skal fungere og samtidig skåne tennene for skade anbefales det å ta deler av prosessen hos tannlegen.

Hjemmebleking

Etter å ha forsikret oss om at du ikke har skader på tennene vil tannlegen ta et avtrykk av tennene dine for å lage en spesialtilpasset blekeskinne. Blekeskinnene kan du ta i bruk på natten eller i kortere perioder på dagtid. Denne typen bleking tar noe lengre tid før man ser resultater enn ved klinikkbleking, men er samtidig noe mer skånsom mot tennene. At man kan bruke den samme blekeskinnen om igjen er en annen fordel. Denne formen for tannbleking tar mellom 7 og 14 dager.

Klinikkbleking

Ved å gjennomgå en bleking hos oss på Bøler vil du se resultatene med en gang. Behandlingen foretas gjerne med blekemidler og et sterkt ultrafiolett lys som skal øke effekten. Denne typen tannbleking bør suppleres med bruk av blekeskinner for å opprettholde resultatene.

Ta gjerne kontakt med oss i Bølerlia Tannlegesenter for mer informasjon om tannbleking.

Share on Facebook

Logg inn