Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fyllingsterapi

Den vanligste årsaken til at den tann må repareres med en fylling er hull i tennene. Andre årsaker inkluderer blant annet tannfraktur eller fraktur av eldre fyllinger. Etter at det ble forbudt å bruke amalgam i 2008, er det det kompositt, et lettflytende plaststoff tilsatt mikroskopiske fyllpartikler, som er det vanligste fyllingsmaterialet. Komposittmassen herdes ved hjelp av et sterkt blått lys etter å ha blitt plassert i tannen. Kompositt kommer i en rekke farger og det er relativt enkelt å lage fyllinger som ikke skiller seg fra din vanlige tannfarge.


Porselensfylling

I enkelte tilfeller kan det være for lite tannsubstans, og der er det nødvendig med en porselensfylling for å unngå bruk av krone eller bro. Vi vil da ta et avtrykk av tannen din som vi sender til en tanntekniker som lager en fylling tilpasset din tann. Fyllingen blir så sementert inn i tannen ved neste tannlegebesøk, og resultatet blir så pent at man nesten ikke kan se at det har vært en skade på tannen.
Ta kontakt med oss for for informasjon om fylling sterapi. Vi holder til sentralt på Bøler Senter.

Share on Facebook

Logg inn