Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tannkirurgi på Bøler i Oslo

Av og til det kan være nødvendig med tannkirurgi for å utbedre større problemer rundt tannstilling og lignende. Tannkirurgi er rett og slett kirurgiske inngrep i tennene og tannkjøtt eller kjeve.


Vanlige behandlinger

Trekking av jeksler og visdomstenner er den vanligste behandlingen innen tannkirurgi. Dette gjelder tilfeller hvor det vil være mer komplisert enn vanlig å fjerne tennene, og tannlegen må da utføre et inngrep. Implantatoperasjoner er en annen form for tannkirurgi. I denne prosedyren festes små metallskruer i kjeven som skal gro fast og fungere som tannrøtter. Tannimplantater blir så satt på plass. Av og til må også selve kjevebenet bygges opp i forbindelse med bensvinn. Bensvinn kan oppstå når en tann fjernes, og må ofte utbedres før et implantat settes inn. Det kan også være nødvendig med kirurgi i forbindelse med tannregulering. Dette gjelder i tilfeller hvor man har kommet sent i gang med tannreguleringsbehandlingen, eller når det av andre grunner er nødvendig å korrigere kjevene med kirurgi.


Hva vi kan hjelpe deg med

Vi på Bølerlia Tannlegesenter utfører mindre tannkirurgiske inngrep, og henviser deg til spesialist når vi vurderer at det er behov for det. Våre tannleger har høy kompetanse, og vi holder til moderne lokaler på Bøler Senter. Det at vi kun bruker det siste innen utstyr gjør at vi har de beste forutsetninger for å gjøre inngrepet så behagelig som mulig for deg som pasient. Ikke vær redd for å ta kontakt om du tror du har behov for tannkirurgi, eller har noen spørsmål om spesifikke inngrep.

Share on Facebook

Logg inn