Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tanntekniker i Oslo og omegn

Oppgavene for en tanntekniker er å produsere tannerstatninger. Dette kan være kroner, broer og proteser. I praksis mottar tanntekniker avtrykk av pasienters tenner fra tannlege. Faget tannteknikk går inn under håndverk, hvor det formes og konstrueres med hendene. Med tanke på den ekstreme utviklingen i teknologien er en tanntekniker i dag nødt til å besitte gode kunnskaper om ulike materialer og teknikker.

Vi har et tett samarbeid med tanntekniker

Vi tannleger er tannteknikers nærmeste samarbeidspartner, og tannlege og tanntekniker samarbeider om hver enkelt pasient. Tanntekniker kan på denne måten levere tanntekniske erstatninger som gir det best mulige resultatet for pasienten. Etter du har vært hos oss for en undersøkelse, lager vi et avtrykk av tannen din. Vi sender så avtrykket til tanntekniker som lager en fast eller avtakbar tannerstatning som er spesialtilpasset din tann. Tannerstatningen settes så på og tilpasses videre om det skulle være behov for det. Vi tror vårt tette samarbeid og gode kommunikasjon med tanntekniker er avgjørende for et godt resultat. Vi føler oss trygge på at du og din tannhelse blir tatt vare på av de beste i bransjen. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om tanntekniker eller har relaterte spørsmål.

Share on Facebook

Logg inn