Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tannimplantat i Oslo

Tannimplantat blir gjerne omtalt som orale implantater. Hensikten med tannimplantat er å erstatte tapte tenner permanent. Vi på Bølerlia Tannlegesenter vil vurdere om det er grunnlag for tannimplantat. Dersom implantat er en aktuell behandling, vil vi henvise deg videre til en spesialist i oral-/kjevekirurgi for videre behandling. Vi sørger for å gi deg grundig informasjon i forkant av behandlingen, slik at du føler deg trygg gjennom hele prosessen.

Tannimplantat

Det er ingen hemmelighet at tannimplantat kan være kostbart. Det mange ikke tenker på er arbeidet som ligger bak. Tannimplantat krever kirurgisk inngrep. Dette resulterer i at vedkommende som skal sette inn tannimplantat har avanserte ferdigheter. Materialene og komponentene som blir brukt for tannimplantat er dyre. Materialet man snakker om her er i de fleste tilfeller titan. Tannimplantat har som regel lang holdbarhet og er oftest en livslang erstatning. Sett i den sammenhengen er kanskje ikke tannimplantater så dyrt allikevel, og velværet ved å ha faste tenner fremfor løse proteser er en avgjørende faktor. Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende tannimplantat.

Share on Facebook

Logg inn