Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjevekirurg i Oslo

I mange tilfeller hvor man finner komplikasjoner i kjeve, er det relatert til tennene. De mest kjente trekkene før man avlegger kjevekirurg et besøk er gjerne: Kjeveleddsproblemer, ansiktssmerter, slimhinnelidelser og atypiske tannproblemer. Vi på Bølerlia Tannlegesenter hjelper deg mer enn gjerne. Vårt moderne utstyr og dyktige tannleger gjør at vi kan gjøre mye selv. Om nødvendig, henviser vi til dyktige oral-/kjevekirurger som vi samarbeider med.

Behandlingstyper

Om man ikke kjenner fysiske smerter på selve tennene kan fortsatt smertene du kjenner være forårsaket av tenner som trenger behandling. Behandlinger utført av kjevekirurg / oralkirurg:

Ta kontakt om du har spørsmål om kjevekirurgi, eller lurer på om vi kan bistå deg. Våre moderne lokaler finner du sentralt på Bøler Senter, med meget gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst med offentlig kommunikasjon. Klikk her for mer informasjon om hvor du finner oss . Alle våre tannleger er medlemmer av Den norske tannlegeforeningen. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 26 31 08 eller send en e-post til post@bolertannlege.no

Share on Facebook

Logg inn